Om bogen

BLI'R JEG NOGENSINDE FRI FOR DIG

Udkommer på dansk 2018

OM BOGEN

En narcissist er i stand til at skabe endeløse konflikter og få det til at se ud som om, det er dig, der er helt umulig. I bogen ''Bli'r jeg nogensinde fri for dig' giver forfatter og terapeut Karyl McBride giver dig indblik i, hvad narcissisme er, og hvordan du kan slippe fri og skabe et trygt liv for dig selv og dine børn.

I bogen ‘Bli’r jeg nogensinde fri for dig’ guider den anerkendte terapeut og bestsellerforfatter Karyl McBride dig igennem de følelsesmæssige faldgrupper og udfordringer, som en narcissistisk partner udsætter dig for - både under samlivet og i forbindelse med samværsbruddet. Karyl McBride har mere end 30 års erfaring som par- og familieterapeut med særligt fokus på narcissisme.

 

Dommere, jurister, socialrådgiver, psykologer og andre professionelle antager typisk, at begge forældre bærer hver sin del af ansvaret, når et samlivsbrud udvikler sig til en højkonflikt-skilsmisse – også kaldet en ’rød skilsmisse’. Imidlertid er en narcissist i stand til egenhændigt at sabotere skilsmisseprocessen og skabe konflikter.

 

I bogen ’Bli’r jeg nogensinde fri for dig’ viser Karyl McBride dig, hvordan du med fordel kan navigere i en højkonflikt-skilsmisse fra en narcissistisk partner. Du får værktøjer til, hvordan du kan drage omsorg for dig selv og dine børn igennem hele processen, når først du har forstået, hvad det er, du er oppe imod..

 

Bogen henvender sig til dig, der overvejer skilsmisse fra en narcissistisk partner eller allerede nu befinder dig midt i skilsmisseprocessen. Den kan også med fordel læses af professionelle, som på forskellige vis arbejder med rådgivning af forældre og børn i forbindelse med skilsmisse, forældremyndighed og samvær.

 

Bogen består af de dele:

 

  1. Erkend problemet: Når du læser første del af bogen, får du indblik i, hvad narcissisme er, hvordan du identificerer en narcissist, og hvordan en narcissistisk partner påvirker både jeres forhold og hele familien.

 

  1. Bryd fri: I anden del af bogen får du værktøjer til at starte skilsmisseprocessen. Samtidig får du viden om, hvordan du løbende træffer de bedste beslutninger for dig selv og dine børn.

 

  1. Helbred dig selv og dine børn for den ødelæggende indflydelse forholdet til en narcissist har på hele familien: I tredje og sidste del af bogen guider Karyl McBride dig, så du og dine børn kan bearbejde de traumer, som I har pådraget jer efter samlivet med en narcissist. Du får et effektivt program, som trin for trin sætter dig i stand til at erkende og helbrede de følelsesmæssige skader, som en narcissistisk partner forvolder.

 

'Bli'r jeg nogensinde fri for dig' byder på nye terapeutiske strategier og praktiske råd til, hvordan du kan beskytte og drage omsorg for dig selv og dine børn igennem den svære skilsmissetid.

 

Bogen udkommer på PowerPress i 2018.

 

Telefon +45 3011 9693

Email: kontakt@powerpress.dk

POWERKVINDERNE POWERPRESS

Hovedgaden 41A, 1.tv., 3460 Birkerød