Om forfatteren

BLI'R JEG NOGENSINDE FRI FOR DIG

Udkommer på dansk 2018

OM KARYL MCBRIDE

Karyl McBride har i mere en 30 år arbejdet som par- og familieterapeut med særlig fokus på narcissisme. Hun er forfatter til bestselleren 'Bli'r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre', som udkom i 2014 på PowerPress. I 2018 udgiver Powerpress bogen 'Bli'r jeg nogensinde fri for dig, som henvender sig til dig, der har en narcissistisk partner.'

"Kærlighed er den største gave, vi kan give til hinanden, men narcissister har ikke evnen til at elske." Sådan lyder det fra forfatter og terapeut Karyl McBride i forordet til bogen 'Bli'r jeg nogensinde fri for dig'.

 

"De er charmører, specielt i starten af forholdet, men deres begrænsede evne til at føle empati og sympati for andre mennesker skaber forvirring og smerte hos deres partner. Manglen på empati er samtidig ødelæggende for de børn, som de bringer til verden.

 

Hvis du er barn af en narcissistisk forælder, eller hvis du er faldet i den dybe grøft, det er at være i et parforhold med en narcissist, er det sandsynligt, at du er blevet forhindret i at udvikle et sundt og harmonisk liv.

 

Jeg tror på, at du kan befri dig selv fra den smerte, som narcissisten har skabt. Det kan du gøre ved at lære mere om dig selv og befri dig selv og dine børn fra den smerte, der er i jeres liv. Jeg håber, at denne bog vil give dig vigtig viden, som vil gøre en forskel for dig og dem, du elsker."

”De fleste narcissister er psykisk og følelsesmæssigt voldelige. Nogle er også fysisk og seksuelt voldelige. Sociopater og psykopater er helt grundlæggende narcissistiske.”

 

Karyl McBride

Telefon +45 3011 9693

Email: kontakt@powerpress.dk

POWERKVINDERNE POWERPRESS

Hovedgaden 41A, 1.tv., 3460 Birkerød