Bogen

'Bli'r jeg nogensinde god nok' er skrevet af Dr. Karyl McBride, der selv er datter af en narcissistisk mor

New York Bestseller

Udgivet på flere sprog

'Will I Ever Be Good Enough - Healing The Daughters Of Narcissistic Mothers' har ligget på bestsellerlisten på Amazon.com

 

Bogen er skrevet af Dr. Karyl McBride (ph.d.), der har årelang terapeutisk erfaring fra sit arbejde med døtre af narcissistiske mødre.

 

Karyl McBride fortæller i bogen, at hun selv er datter af en narcissistisk mor. Allerede i forordet gør forfatteren tydeligt opmærksom på, at hensigten med bogen ikke er at stemple moderen og gøre sig selv til offer, men derimod at forstå hende, tilgive hende, rumme hende og finde en vej til selv at skabe et harmonisk liv som datter.

 

Ifølge Karyl McBride kan narcissisme gå i arv gennem generationer, så hvis du er vokset op med en mor, der har stærke narcissistiske træk, er det væsentligt, at du er ekstra opmærksom på at drage omsorg for dine egne børn.

 

Læs om den optiske illusion på forsiden >>

 

 

 

 

I samarbejde med Lennart Sane Agency AB udgiver Powerkvinderne bogen: 'Bli'r jeg nogensinde god nok' af Dr. Karyl McBride, ph.D. Bogen bliver udgivet på Powerkvindernes forlagsvirksomhed Powerpress.dk