Narcissisme

Chick Flick

|

Når Hollywood laver film til et kvindeligt publikum, gør de det oftest ud fra en formel, der efterhånden er så gennemtestet, at det ikke kræver mange sekunder inde i en såkaldt ’chick flick’, før man ved, hvad der kommer til at ske, og hvordan filmen ender:

Kvinde møder mand, mand er fyr og flamme, men ikke klar til at forpligte sig til et forhold. Kvinde forlader mand efter gentagne forsøg på at få forholdet til at fungere, mand indser sin store fejl og kommer tilbage til kvinde, transformeret og klar til at fri.

Længslen efter at udleve Den Store Kærlighed – den med kæmpestort K – kan være så forførende og tillokkende, at man kan miste, ikke kun sin retningssans i livet, men også sin evne til at se virkeligheden, sådan som den faktisk ser ud.

Det gælder især, hvis man er havnet i et forhold til en partner med stærke narcissistiske træk, for så er det ikke kun forelskelsens blinde rus man er oppe imod, men også nogle helt særlige personlighedstræk, der gør det nærmest umuligt at se klart, særligt når det handler om de endeløse og tilbagevendende konflikter, der langsomt men sikkert dukker op.

Christina Copty
Artikel: www.bog.dk

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘