Libbie Buffon

Elvis-tricket

|

Selv om du har taget ansvar for barnet gennem jeres ægteskab, og din ekspartner har prioriteret sin karriere over sin familie, vil hans ord blive tillagt lige så stor vægt som dit. At han byder ind med et hjælpeløst gætværk er ligegyldigt, så længe han præsenterer det med stil.

Du kan måske genkende den situation, at I skal til møde på skolen, og din ekspartner ankommer lidt sent med den undskyldning, at han måtte forlade budgetforhandlingerne for at deltage. Der er ikke noget, der imponerer fagfolk mere.

Det er lige før, man kan høre Elvis Presley synge ’one, two, three o’clock’ i baggrunden, mens Svinet vrikker ind til mødet med den ene hånd sexet placeret bag nakken.

Din ekspartner leger nu den leg, der hedder ’Kongen af Forældreansvar’. Det giver et meget sympatisk indtryk, når en mand i karrieren ligefrem tager en time fri fra arbejde for at engagere sig i sit barn. Det viser hans gode vilje, og det får han point for.
 

Det var godt, du kunne komme,
roser skolelederen ham.

Hvis du som kvinde tror, at du skal have samme fanfare, hver gang du tager barns sygedag, så vil du blive undersøgt for vrangforestillinger.

For loven er vi alle lige, siges det. Det gælder i særdeleshed i forhold til Forældreansvarsloven, hvor der bliver givet dispensation til mænd, der laver Elvis-tricket og glider ind på scenen i sidste øjeblik. For det er jo bedre sent end aldrig.

Forestil dig en kvinde, som kort efter fødslen tager på fem års forretningsrejse kun afbrudt af korte besøg i hjemmet, når hun skal have vasket tøj og strøget skjorter. Nogen vil måske sige, at hun ligger, som hun har redt, når manden får forældremyndigheden.

Uddrag fra bogen
Det største svin vinder
Libbie Bouffon

Kommentar: At fastslå hvordan familiemønstret så ud før samlivsbruddet og en højkonflikt er et godt sted at starte! For at skue fremad, må man også kigge bagud! Derfor hjælper nogle sagsbehandleres strategi om enten kun at kigge fremad eller max 3-6 måneder bagud ikke på sagens løsning. Psykisk vold og chikane ligger latent i kroppen, ofte i mange år, både som et traume, men også som et forsvar!

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘