EnouQh

EnouQh – here we go again!

Af: | |

EnouQh kickstartede i 2017 med en facebook-side, og siden har ca. 4.700 valgt at følge med. Men nogen er åbenlyst utilfredse med vores vidensdeling og daglige indspark!

Det ligner et koordineret anbreb på siden. Først fik sidens administrator sin konto hacket, og 5-6 uger senere blev de to edtorer fjernet fra siden. Vi forsøger at komme i dialog med facebook – det er dælme ikke let, og foreløbig uden held.

Vi er udemærket klar over, at det emne, vi beskæftiger os med, er kontroversielt! Det er ikke et emne, man taler om over aftensmaden! Det er ikke alene tabu i familien, men også et 'fyord' i de offentlige instanser! Netop derfor er det så vigtigt at tale om!

Vi er ikke klar til at gå i graven!
Det bli'r vi nok aldrig!

Vi har heldigvis backup af alle de citater, vi gennem de sidste 5 år har delt på facebook-siden, og dem flytter vi løbende over på EnouQh.com, mens vi overvejer formatet for EnouQh fremadrettet.

Vi har fået lov at låne narcissist.dk på ubestemt tid, og det er vi lykkelige for.

Vi har ikke opgivet af få hul igennem til supporten her på det blå medie, men lige nu ser det lidt sort ud. Hvis det ikke lykkes, så tak til alle, der har fulgt med på rejsen. Tak!

Vi er heldigvis selv et andet sted i dag, end vi var i 2017! Vi er klogere og stærkere, og det er I forhåbentlig også! Tak♥️

Kæmp for alle, der står jer nær, jeres børn – og ikke mindst for jer selv! Kun ved at sætte ord på, kan vi ændre verden!

PS: Du kan læse mere her: https://narcissist.dk/velkommen-midt-i-det-hele

Med venlig hilsen
Diana & Team EnouQh

Tilføjelse pr. 1. august 2022. Sidens editorer har fået hul igennem, så selvom administratoren er 'død', så vi i det mindste kan fortsætte med at slå citater op, og hurra for det 😘

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘