Alexa Peary

Konfliktskyhed

|

På den ene side taler vi – både privatpersoner og offentlige myndigheder – om nul-tolerance over for den fysiske vold. På den anden side virker det, som om samfundet trækker på skuldrene ad den psykiske vold.

Og det er umiddelbart ulogisk, for psykisk vold – hvad enten der er tale om mobning eller chikane eller andre former for overgreb, der ikke efterlader blå mærker – er mindst lige så farlig og udbredt som den fysiske vold.

Hvorfor denne dobbelthed? Er det, fordi den psykiske vold netop er usynlig? Skyldes det, at samfundet har for få ressourcer til at gribe effektivt ind? Eller er der tale om en form for konfliktskyhed, hvor myndigheder og private er bange for at blande sig i andres personlige anliggender? Og så er det nemmere bare at vende ryggen til?

Alexa Peary
www.kend-din-psykopat.dk

Citater her er intro til bogen: De sorte øjne, skrevet af Mia Carlsen og udgivet af PearyHousePublishing. Link til bogens side: https://kend-din-psykopat.dk/boeger

Kommentar: Jeg tror, at mange af os, som har været udsat for psykisk vold, i mødet med de offentlige myndigheder, har en fornemmelse for den dobbelthed, som Alexa Peary fortæller om.

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘