Narcissisme

Narcissistisk fix

|

Sex for narcissisten er et instrument designet til at øge antallet af kilder til narcissistisk forsyning.

Hvis det tilfældigvis er det mest effektive våben i narcissistens arsenal – så gør han uskyldigt brug af det. Med andre ord: Hvis narcissisten ikke kan opnå tilbedelse, beundring, godkendelse, bifald eller nogen anden form for opmærksomhed på andre måder (f.eks. intellektuelt) – tyr han til sex.

Han bliver derefter en satyr (eller en nymfoman): engagerer sig vilkårligt i sex med flere partnere. Hans sexpartnere anses af ham for at være objekter – kilder til narcissistisk forsyning.

Det er gennem processerne med succesfuld forførelse og seksuel erobring, at narcissisten får sit hårdt tiltrængte narcissistiske 'fix'.

www.healthyplace.com

Kommentar: Sex er under alle omstændigheder for narcissisten en måde at booste sit selvværd på – sin libido – på samme måde som børn med samme eller forskellige partnere også fortæller en historie om narcissistens libido og forplantningsevne. For mange narcissister kan det derfor være vigtigt, at bevare en eller anden form for kontakt, magt og kontrol med sin eks'er, fordi de på den måde fortæller og booster narcissistens historie.

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘