Citat
Narcissisme

No Contact

Af: | |

Ingen eller minimal kontakt er som et vidnedsbeskyttelsesprogram, for at beskytte sig selv mod den skade enhver re-forbindelse med en x-narcissist kan forårsage.

Kommentar: Det kan være svært at cutte forbindelsen både følelsesmæssigt, også fordi, der er mange, der kæmper for at kontakten skal bevares – især, hvis der er børn involveret!

Havner du i en kommunes vold, vil de læse op fra deres forældrefaglige manual, som fortæller, at det er godt for barnet, at forældrene kan finde ud af det sammen.

De vil måske fortælle, at selvom den ene part har begået vold eller mord, så er det til barnets bedste, at forældrene kan mødes, snakke og begge være forælder for barnet.

Du har måske en situation, hvor du har været udsat for psykisk eller fysisk vold – måske mordforsøg – og alligevel vil kommune argumentere, at det er bedst for barnet, at ud inviterer den anden – narcissistiske – forælder til en kop kaffe, når I udveksler barnet!

Det lyder overdrevent – det er det ikke – jeg har det på bånd!

I kommunens optik er du bare en forælder. Alt hander om barnets perspektiv, fordi det er de rammer, som kommunerne er udstukket. Eller var … for det er nogle år siden, jeg var en del af 'balladen'. Heldigvis!

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘