Narcissisme

Sex med en narcissist

|

Uden empati kan narcissisten ikke sætte sig i den anden persons sted eller finde den dybde af forbindelse, som empatien skaber.

De er også ego-drevne mennesker og betragter sex ikke som en måde at knytte bånd på, men som en måde at eje eller besidde en anden person og kun at opfylde deres egne behov.

Narcissisterne kan virke som opmærksomme elskere (i hvert fald i starten), der ser ud til at give glæde til fordel for dig, deres partner, men efterhånden som forholdet fortsætter, og maskerne falder af, blivet det klart, at det ikke er tilfældet.

Dette skyldes, at narcissisten aldrig havde intentionen om at give til dig, men kun lysten til at behage sig selv og få dig til at reagere på narcissisten på en seksuel måde, som booster deres ego og giver dem narcissistisk forsyning.

Lise Colucci
www.queenbeeing.com

Kommentar: Når man tænker på narcissistens personlighedstræk, giver det god mening, at denne også overføres til sexlivet. Narcissister har et meget transaktuelt forhold til andre mennesker, som – før eller siden – overføres til narcissistens sexliv. Når honeymoon-fasen er overstået bliver sex en ydelse, som narcissisten føler krav på, når narcissisten har lyst!

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘