Danner

Må væk!

|

Jeg reagerede med vrede. Vi havde været sammen i 11 år og jeg satte foden ned en jul og sagde, hvis ikke vi kan være sammen med nærvær og ømhed, så vil jeg ikke mere.

Han kunne mærke, at hans taktikker om at isolere mig, bebrejde mig, benægte egne fejl, være reserveret over for børnene og tage afstand fra min krop ikke længere havde den virkning, at jeg bøjede mig.

Så han vendte på en tallerken. Han sagde, at han var så mentalt udviklet, at han havde omprogrammeret sig selv til at kunne leve sammen med mig nu. Jeg var nu hans livs kærlighed, han købte blomster og gjorde rent.

Men min krop reagerede med vrede. Han gjorde det, jeg havde håbet på i mange år, og det nemmeste i situationen havde været at give efter og lade som om alt var fryd og gammen. Men min krop kunne heldigvis ikke. Jo vredere jeg var, jo mere sikker blev jeg på, at jeg skulle væk.

Af Henriette Winther, Danner
https://danner.dk


Kommentar: Berith Siegumfeldt skriver på https://berithsiegumfeldt.dk:

En narcissist ændrer personlighed og karakter hele tiden. Når han skifter personlighed, bruger han det også tit som en straf. F.eks. kan han pludselig skifte personlighed og fremstå som værende meget stærk og vred – eller omvendt kan han behandle dig med tavshed. Og nogle gange forvandler han sig til at være sød og omsorgsfuld, men kun for at narre dem, der er godtroende og kun for at opnå noget!

narcissist.dk og EnouQh.com – vi deler citater om narcissistisk og psykisk vold.
Er du sammen med en narcissist? Tag testen her: Narcissist-testen.
Facebook: https://www.facebook.com/stoppsykvold

Vis alle citater 😘